Palvelut

- SUUNNITTELU -

 

Klassinen mekaniikkasuunnittelu pohjautuu lähtökohtaisesti Aimo Peren Koneenpiirustus 1&2 kirjoihin. Olemme opiskelleet näitä perusperiaatteita vuodesta 2000 lähtien. Vaikka nykyaikainen 3D suunnittelu kehittyisi mihin tahansa mittasuhteisiin, niin näitä perusperiaatteita ei voida ikinä unohtaa.

 

Hallitsemme niin 2D suunnittelun kuin myös 3D suunnittelunkin. Työskentelemme toimistossamme pääsääntöisesti Alibre Design Expert ja ProgeCAD Pro ohjelmistoilla. Nämä ovat käytössäme niiden edullisten hankinta ja ylläpitokustannusten vuoksi. Tämä kulurakenteiden minimoiminen näkyy myös palveluidemme hinnoissa. Ette maksa turhasta.

 

Ohjelmistotalojen nykyiset "SaaS", eli Software as Service periaatteet ovat tuoneet mukanaan myös kuukausitason vuokralisenssit lähes kaikista valtavirran suunnitteluohjelmistoista. Mikäli projektinne vaatii käytettävän jotain tiettyä ohjelmistoa, niin pystymme tarpeen mukaan toteuttamaan työn haluamallanne ohjelmistolla.

 

Eri toimistojen eri suunnittelutavat vaativat myös yleensä ymmärrystä ohjelmistorajapinnoista yrityksen tiedon, -ja tuotannonhallintajärjestelmiin. ERP ja ECM järjestelmät ovat meille myös tuttuja, joten ymmärrämme hyvin tuotenimikkeen merkityksen ja sen miksi BOM listojen lisäksi valmistusrakenteet täytyy olla kunnossa myös tuotannonohjausjärjestelmässä.

 

- KONSULTOINTI -

 

Mikäli yrityksenne on tekemässä sijoitusta uusiin suunnitteluohjelmistoihin, niin avustamme teitä mielellämme tämän ohjelmistovalintapäätöksen tekemisessä. Kallein ei aina ole se paras. Usein kannattaa miettiä asiaa sen toiminnallisuuden kannalta että mitä sillä ohjelmalla on tarve tehdä. Ohjelmasta ulostuleva dokumentti on se tuotos ja se sama tulos saadaan aikaiseksi myös edullisemmilla ohjelmistohankinnoilla.

 

Jos ette ole rakentamassa lentokonetta, niin luultavasti ette tarvitse kymmenien tuhansien eurojen arvoisia suunnitteluohjelmistoja minkä ylläpito maksaa jatkuvalla syötöllä todella suuria summia rahaa. Ne kulut eivät ikävä kyllä pääty siihen hankintaan, vaan siitä ne vasta alkavat. Tämä ei ole yhdellekkään PK-yritykselle toivottavaa.

 

- TUOTEKEHITYS -

 

Intohimomme ja kiinnostuksen kohteemme ovat Suomalaisissa innovaatioissa. Toimimme erittäin mielellä Suomalaisen keksijöiden tukipilarina mitä monimuotoisimpien Pelle Peloton laitteiden kehittämisissä. 3D suunnittelun ansiosta saamme tuotua tupakkiaskin kanteen piirrellyt luonnokset hienosti visualisoiduiksi tuotekuviksi ja valmistuspiirustuksiksi. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme myös ideasi aina todelliseksi prototyypiksi saakka.

Copyright @ All Rights Reserved